Android Artikel exklusiv Uncategorized

Lokale SEO-statistieken die het verhaal van onze branche vertellen

Written by admin


De mening van de auteur is geheel van hem of haar (met uitzondering van het onwaarschijnlijke geval van hypnose) en komt mogelijk niet altijd overeen met de mening van Moz.

Wat een geschenk is het dat lokale SEO’s urenlang onderzoek doen naar facetten van onze branche en vervolgens vrijuit hun bevindingen delen! Vandaag ga ik de belangrijkste bundelen recentelijk lokale zoekmarketingstatistieken en afhaalmaaltijden voor enquêtes in een enkele geschenkmand, waaruit u kunt putten wanneer u een boeiend verhaal moet creëren dat klanten snel kunnen begrijpen, de waarde van een bepaalde campagne aan bazen en collega’s kunt aantonen om koop te krijgen -in op een initiatief, of zelfs gewoon uitleggen aan verbijsterde vrienden en familie wat je doet voor de kost.

Met oprechte dank aan alle mensen die in deze kolom worden genoemd voor je briljante en nuttige werk, zijn hier mijn beste lokale SEO-statistieken die het verhaal vertellen van onze lokale SEO, nu en in de toekomst.

Lokaal zoeken en lokalisme gaan sterk!

de statistieken

Het verhaal

Kleine lokale bedrijven zijn enorm, mensen willen het ondersteunen (verwijzend naar toegang tot unieke producten en geld in hun eigen gemeenschap houden als belangrijke drijfveren), en Google ziet zoeken door een lokale lens omdat ze de locatie van de meeste zoekers kennen. Het is moeilijk te overschatten hoe prominent de lokaal-digitale verbinding is geworden in het leven van mensen en het is slim om een ​​verhaal te definiëren dat aansluit bij de doelstellingen van de lokale gemeenschap, gezien het uitgesproken wantrouwen jegens grote bedrijven en de voorkeur voor het MKB.

Uit gegevens blijkt dat deze tactieken voor lokale zoekmarketing winnaars zijn

de statistieken

Het verhaal

Lokale SEO is zo divers geworden, maar u kunt het beheren met de juiste tools! Als een lokaal bedrijf via veel digitale deuren benaderbaar is en uitstekende klantenservice biedt, wordt het weergegeven in beoordelingen en recensies, wat vervolgens een heilzame cyclus creëert van meer zichtbaarheid, klikken en conversies. Er is geen slimmere mentaliteit voor lokale zoekmarketeers en hun klanten dan een klantgerichte.

Verhalen van de lokale SEO-werkplek

de statistieken

Het verhaal

Het valt niet te ontkennen dat lokale SEO-professionals het de afgelopen twee jaar zwaar hebben gehad. Tegelijkertijd is ons werk uiterst essentieel geworden omdat zoveel van onze klanten uiteindelijk een integraal onderdeel werden van de opkomende infrastructuur die gemeenschappen tijdens de pandemie van middelen heeft gehouden. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel we lokale bedrijfsvermeldingen, recensies, inhoud, links en optimalisatie kunnen leven en ademen, internet voor zoveel van onze buren een mysterieuze plek blijft. Door COVID-19 is het voor ons belangrijker dan ooit om onze kennis te delen om de online en offline werelden voor klanten, bedrijven en alle mensen in het algemeen met elkaar te verbinden.

We doen belangrijk werk dat een fatsoenlijk loon verdient, en mijn wens voor jou in 2022 is dat je op een goede plek terechtkomt, tonnen lokale klanten helpt en een werk-privébalans ervaart die je rust, mogelijkheden en positieve voldoening geeft!

Afbeeldingscredits: Onder de zon, Lezumbalaberenjena, Jeremy Yoder, en Ken Lund