Artikel exklusiv Kryptowährung

AMC-theaters op schema om Dogecoin- en Shiba Inu-betalingen in Q1 te accepteren, bevestigt CEO – Aanbevolen Bitcoin-nieuws

Written by admin

De CEO van ‘s werelds grootste filmtentoonstellingsbedrijf, AMC Entertainment, zegt dat zijn bedrijf op schema ligt om meme-cryptocurrencies dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB) in het eerste kwartaal van dit jaar te accepteren.

Dogecoin en Shiba Inu komen binnenkort naar AMC-theaters

De CEO van AMC Theatres, Adam Aaron, heeft een update gegeven over de voortgang van zijn bedrijf bij het accepteren van meme cryptocurrencies dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB).

AMC Entertainment Holdings (NYSE: AMC), ook bekend als AMC Theatres, is het grootste filmtentoonstellingsbedrijf in de VS, Europa en de wereld. Het bedrijf bezit of exploiteert wereldwijd ongeveer 950 theaters en 10.500 schermen.

Aron twitterde donderdag dat hem herhaaldelijk is gevraagd wanneer AMC verwacht dogecoin en shiba inu cryptocurrencies te accepteren “voor alle betalingen die via de AMC-website en mobiele app worden gedaan.” Hij verduidelijkte dat hem werd verteld dat AMC nog steeds “goed op schema” is voor de beloofde Q1-implementatie, waarbij hij opmerkt dat de exacte maand hoogstwaarschijnlijk maart is.

De AMC-directeur bekend gemaakt in november vorig jaar dat zijn bedrijf DOGE en SHIB via Bitpay zal accepteren. Op dat moment was Bitpay nog niet begonnen met het ondersteunen van shiba inu. Aron beweerde dat het cryptobetalingsverwerkingsbedrijf op zijn verzoek besloot SHIB te gaan ondersteunen.

Aron zei destijds ook dat AMC dit jaar shiba inu zal gaan accepteren in Q1. Begin december heeft Bitpay, dat DOGE al ondersteunde, begon te steunen SCHIP.