Android Artikel exklusiv

Coinbase deelt voorspellingen over de toekomst van Ethereum Schaalbaarheid, Metaverse, Defi, NFT’s – Aanbevolen Bitcoin-nieuws

Written by admin

De chief product officer van Coinbase heeft enkele voorspellingen voor 2022 gedeeld met betrekking tot de schaalbaarheid van Ethereum, de metaverse, gedecentraliseerde financiën (defi), niet-vervangbare tokens (NFT’s) en meer.

2022 Voorspellingen door Coinbase’s Executive

De chief product officer van Coinbase, Surojit Chatterjee, gedeeld vorige week 10 voorspellingen van wat de crypto-industrie in 2022 in petto heeft. De voorspellingen hebben betrekking op een reeks crypto-onderwerpen, waaronder: ETH schaalbaarheid, zero-knowledge proof technologie, gedecentraliseerde financiën (defi), non-fungible tokens (NFT’s) en de metaverse.

Niet-vervangbare tokens “worden de volgende evolutie van de digitale identiteit en het paspoort van gebruikers naar de metaverse”, beschreef de directeur en voegde eraan toe:

Door gebruikers gecreëerde metaverses zullen de toekomst zijn van sociale netwerken en zullen een bedreiging gaan vormen voor de door advertenties gestuurde gecentraliseerde versies van sociale netwerken van vandaag.

“Merken zullen actief gaan deelnemen aan de metaverse en NFT’s”, vervolgde hij. “NFT’s en de metaverse worden het nieuwe Instagram voor merken.” Verder: “Web2-bedrijven zullen wakker worden en zullen proberen om in 2022 Web3 … en metaverse binnen te komen. Veel van hen zullen echter waarschijnlijk gecentraliseerde en gesloten netwerkversies van de metaverse creëren.”

Met betrekking tot gereguleerde defi en de “opkomst van on-chain KYC-attest”, legde de directeur van Coinbase uit dat “veel defi-protocollen regelgeving zullen omarmen en afzonderlijke KYC-gebruikerspools zullen creëren.” Hij detailleerde:

Instellingen zullen een veel grotere rol spelen bij defi-deelname … De groei van gereguleerde defi en on-chain KYC-attesten zal instellingen helpen vertrouwen te krijgen in defi.

De directeur van Coinbase voorspelde verder dat “Defi-verzekering zal ontstaan”, en benadrukte dat “om gebruikers te beschermen tegen hacks, levensvatbare verzekeringsprotocollen die het geld van gebruikers garanderen tegen inbreuken op de beveiliging, in 2022 zullen verschijnen.”

De voorspellingen hebben ook betrekking op de schaalbaarheid van Ethereum. De uitvoerende macht zei:

ETH schaalbaarheid zal verbeteren, maar nieuwere L1-ketens zullen een aanzienlijke groei zien — Nu we de volgende honderd miljoen gebruikers verwelkomen bij crypto en Web3, worden schaalbaarheidsuitdagingen voor ETH waarschijnlijk zullen groeien.

Tags in dit verhaal

2022 voorspellingen, Merken, Coinbase, coinbase crypto voorspellingen, coinbase-executive, voorspellingen op basis van munten, gedecentraliseerde financiën, DeFi, Digitale identiteit, Ethereum, metaverse, NFT’s, Niet-fungible tokens

Wat vind je van de voorspellingen van de executive van Coinbase? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Kevin Helms

Kevin, een student Oostenrijkse economie, vond Bitcoin in 2011 en is sindsdien een evangelist. Zijn interesses liggen in Bitcoin-beveiliging, open-sourcesystemen, netwerkeffecten en de kruising tussen economie en cryptografie.
Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Vrijwaring: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen beleggings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.