Artikel exklusiv Kryptowährung

Ondanks de dip in de cryptomarkt, laten de wekelijkse winsten OSMO, ATOM, FTM en een hele reeks andere activa zien – Marktupdates

Written by admin

Op 5 januari verloren digitale valutamarkten veel waarde toen bitcoin tijdens de handelssessies in de late namiddag (EST) op woensdag onder de $ 44K zakte. Bijna elke munt heeft 24-uurswaarde verloren, maar een hele reeks crypto-activa hebben winst met dubbele cijfers behaald en zijn erin geslaagd de neergang van de crypto-economie af te wenden.

De dubbelcijferige crypto-gainers van deze week

Op het moment van schrijven is de crypto-economie met meer dan 7% gedaald tot een dieptepunt van $ 2,16 biljoen op donderdag 6 januari 2022. De prijs van bitcoin (BTC) heeft deze week 7% verloren en is gedaald tot onder de $ 44K-zone van de $ 46K-regio waar het 24 uur eerder zat. BTCHet huidige 24-uursbereik ligt tussen $ 46.901 per eenheid en een dieptepunt van $ 42.466 per eenheid.

Andere topcrypto-activa hebben aanzienlijke waarde verloren, evenals ethereum (ETH) is meer dan 10% gedaald, binance munt (BNB) heeft meer dan 8% verloren en solana (SOL) is meer dan 11% in USD-waarde ondergedompeld. Wekelijkse statistieken werden geregistreerd op 6 januari 2022 om 9.45 uur (EST).

Osmosis (OSMO) is de grootste crypto-gainer van deze week, aangezien het in zeven dagen 41,3% won ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Wekelijkse statistieken werden geregistreerd op 6 januari 2022 om 9.45 uur (EST).

Ondanks de grote afname van de meeste van de 12.000 bestaande crypto-activa, hebben een aantal digitale munten zevendaagse winsten met dubbele cijfers behaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Zo is osmose (OSMO) deze week met 41,3% gestegen, en kosmos (ATOOM) is met 34,9% gestegen. Die twee tokens worden gevolgd door fantom (FTM) (+32,5%), ravencoin (RVN) (+27,7%) en internetcomputer (ICP) (+25,9%).

MIOTA, SPELL, SUSHI, KDA Zie dubbelcijferige verliezen deze week

Harmony (ONE) is de afgelopen week met 25,7% gestegen, chainlink (LINK) is met 23,5% gestegen en yearn finance (YFI) is in zeven dagen met 23,3% gestegen. Naast de bovengenoemde gainers zijn celo, curve, mina protocol, near, klaytn, thorchain, stellar, helium, kucoin token, bittorrent en oasis deze week nog steeds gestegen met 1% winst of hoger. De grootste verliezer van de afgelopen zeven dagen was iota (MIOTA), aangezien het crypto-activum 19,5% in waarde verloor.

De crypto-activa iota (MIOTA) is de grootste verliezer van deze week ten opzichte van de Amerikaanse dollar en verloor 19,5% in waarde over zeven dagen. Wekelijkse statistieken werden geregistreerd op 6 januari 2022 om 9.45 uur (EST).

MIOTA wordt gevolgd door spell token (SPELL) (-18,8%), sushi (SUSHI) (-18,5%) en kadena (KDA) (-16,7%). Op het moment van schrijven zijn meer dan een dozijn stablecoins de enige tokens die erin slaagden de 24-uursdia af te wenden vanwege hun fiat-pegs, en ze hebben allemaal ongeveer $ 98,2 miljard aan wereldwijd handelsvolume. Statistieken tonen aan dat 61,95% van alle transacties op 6 januari tegen de talloze stablecoin crypto-activa zijn.