Android Artikel exklusiv

Pocket Network kondigt sluiting aan van zijn strategische privéverkoop om netwerkontwikkeling en wereldwijde uitbreiding te versnellen – Persbericht

Written by admin

PERSBERICHT. Zak netwerk meer dan $ 56.000.000 aan maandelijkse inkomsten in december door het in de top vijf van inkomsten te plaatsen voor blockchains die wereldwijd vele bekende ketens overtreft.

Tampa Bay, Florida, VS – 6 januari 2022 Zak netwerk – een middleware-infrastructuurprotocol dat gedecentraliseerde cloudcomputing en overvloedige bandbreedte op volledige knooppunten biedt voor andere toepassingen in 20 blockchains, waaronder Ethereum, Polygon, Solana en Harmony heeft een strategische ronde van $ 10 miljoen afgesloten onder leiding van Republic Capital, RockTree Capital, Arrington Capital en C2 Ventures, evenals andere opmerkelijke deelnemers zoals Coinshares, Decentral Park Capital en Dominance Ventures.

Pocket Network is van tienduizenden wekelijkse relays aan het begin van 2021 gegaan naar meer dan twee miljard relays in één week in december en groeit snel naarmate de vraag van L1’s en dApps naar zijn diensten toeneemt. Voor de maand december bedroegen de estafettediensten 5,5 miljard, vergeleken met 89 miljoen 12 maanden eerder.

Sinds juli is het gebruik van Pocket Network maandelijks meer dan verdubbeld, gemeten in ‘relays’, dit zijn API-aanroepen die door het protocol worden verwerkt. De afgelopen week brak het zijn gemiddelde dagelijkse record door meer dan 300 miljoen estafettes te bedienen. De groei in netwerkgebruik heeft geresulteerd in een overeenkomstige groei van knooppunten op een netwerk dat nu wordt bediend door meer dan 18.000 knooppunten die worden beheerd door honderden onafhankelijke community-partijen en providers.

Met een totale netwerkomzet van meer dan $ 56 miljoen in de maand december, Pocket Network behoort al relatief tot de top 5 van inkomstenproducenten voor alle blockchains en blockchain-applicaties wereldwijd (brongegevens van Tokenterminal*), terwijl ze tot nu toe relatief onder de radar bleven, inclusief inkomsten die die van Solana, Elrond, Harmony en de meeste DeFi-protocollen overtreffen.

“Tegenwoordig is in blockchain de waardering van een project gebaseerd op de werkelijke prestaties en echte statistieken. In Pocket Network hebben we een juweeltje ontdekt dat op warpsnelheid schaalt en waarvan de prestaties onchain meetbaar zijn. Veel exchanges en dApps zijn vandaag de dag nog steeds afhankelijk van web2-gecentraliseerde cloudcomputing- en hostingproviders, die kostbare storingen kunnen veroorzaken als ze uitvalt. RockTree is van mening dat Pocket Network een kritieke infrastructuur is voor de Web3-revolutie, die echte decentralisatie en constante uptime biedt voor een toekomst met meerdere ketens. Kijk maar naar de onchain-gegevens”, zegt Omer Ozden, CEO van RockTree Capital, een fonds en zakenbank die zich richt op projecten op het raakvlak van Azië en Noord-Amerika. “Ik wil hieraan toevoegen dat het het hoogwaardige team en leiderschap van Pocket is dat het voor RockTree een gemakkelijke keuze heeft gemaakt om hun Aziatische partner en investering te zijn.”

Voortbouwend op de toch al grote gemeenschap van duizenden node-runners, streeft Pocket Network ernaar om binnen de komende 5 jaar op te schalen naar de biljoenen relays per dag, verspreid over honderdduizenden volledige nodes.

“We zijn ongelooflijk verheugd om Pocket Network te ondersteunen in zijn missie om L1-decentralisatie te stimuleren. We geloven in veel verschillende ecosystemen – waaronder Terra, Algorand en Polkadot – en begrijpen de noodzaak van brede knooppuntendistributie in de basislaag. Uiteindelijk is POKT van cruciaal belang voor het verbeteren van de robuustheid en antifragiliteit van het hele crypto-ecosysteem op de lange termijn”, zegt Michael Arrington, oprichter van Arrington Capital.

“Pocket Networks marktgebaseerde benadering van infrastructuur laat goed zien hoe Web3-native services Web2-incumbents kunnen overtreffen, zowel qua economie als qua prestaties. Voor ontwikkelaars van blockchain-apps en node-runners is Pocket een duidelijke no-brainer.” voegde Alex Ye, Managing Director, van Republic Crypto toe.

We kondigden eerder dit jaar de strategische samenwerking aan met Rocktree Capital, die helpt bij het leiden van de wereldwijde versnelling van onze aanwezigheid in alle grote blockchain-markten. Vandaag zijn we verheugd om de voortdurende versnelling van dit plan aan te kondigen via de strategische partnerschappen die in deze verkoop zijn gevormd met Republic, Arrington Capital en vele high-impact spelers die waarde bieden aan het hele Pocket Network-ecosysteem.– Michael O’Rourke, CEO van Pocket Network

Pocket Network richt zich op het vergroten van de acceptatie door ontwikkelaars en de dekking van knooppunten door middel van meerdere initiatieven, waaronder een uitgebreide multi-jurisdictionele uitbreiding naar de regio Azië-Pacific in het komende jaar.

Over Pocket Network

*Token Terminal publiceert op 5 januari volledige omzetgegevens voor Pocket Network

Zak netwerk, een blockchain-data-ecosysteem voor Web3-applicaties, is een platform dat is gebouwd voor applicaties die gebruik maken van kostenefficiënte economie om data op schaal te coördineren en te distribueren. Het maakt naadloze en veilige interacties tussen blockchains en tussen applicaties mogelijk. Met Pocket kan het gebruik van blockchains eenvoudig worden geïntegreerd in websites, mobiele apps, IoT en meer, waardoor ontwikkelaars de vrijheid krijgen om blockchain-toepassingen in de “zak” van elke reguliere consument te stoppen.

RockTree Kapitaal, een handelsbank en -fonds gevestigd in China, gericht op blockchain-projecten en mobiele e-commercebedrijven, met kantoren in Beijing, Shanghai, New York en Toronto. RockTree Capital investeert in blockchainprojecten van het hoogste niveau en versnelt hun groei in Azië.

Arrington hoofdstad is een bedrijf voor digitaal vermogensbeheer dat zich voornamelijk richt op op blockchain gebaseerde kapitaalmarkten. Het bedrijf, opgericht in 2017 door TechCrunch en CrunchBase-oprichter Michael Arrington en TechCrunch CEO Heather Harde, heeft meer dan $ 1 miljard onder beheer en heeft geïnvesteerd in honderden startups over de hele wereld.

Republiek hoofdstad is een toonaangevend investeringsplatform dat toegang biedt tot investeringen in startups, onroerend goed, cryptovaluta en gaming voor zowel particuliere als geaccrediteerde investeerders. Republic heeft meer dan $ 700 miljoen aan investeringen gefaciliteerd door onze wereldwijde gemeenschap van meer dan een miljoen leden

C2 Ventures is een ketenonafhankelijk durffonds, gericht op het in staat stellen van bouwers met kapitaal en operationele expertise om de volgende generatie toonaangevende Web3- en Metaverse-applicaties te ontwikkelen en op te schalen.

Voor meer informatie bezoek: Zak netwerk