Artikel Kryptowährung

Waarom je Sassy Unicorns NFT moet kopen – Gesponsord Bitcoin-nieuws

Written by admin

Wat zijn Sassy Unicorns NFT

Sassy Unicorns zijn een verzameling van 10.000 unieke NFT’s op de Ethereum-blockchain. Elke eenhoorn is beschikbaar om te adopteren, waarbij eenhoorns willekeurig worden verdeeld tijdens het muntevenement.

Speciaal over Sassy Unicorns NFT

Elke NFT-houder kan dagelijks $ 7 opleveren door NFT in zijn portemonnee te houden.

Passief Inkomen Token

Het doel is om een ​​lus te maken. Het passieve inkomen verhoogt de waarde van de NFT, de prijs van de token stijgt omdat de bodemprijs stijgt, dus het passieve inkomen stijgt weer omdat de tokenprijs stijgt, de bodemprijs stijgt weer, het passieve inkomen stijgt weer.

Waarom token?

Een token vormt de kern van alles in het universum van Sassy Unicorns. Naarmate het universum groeit, zal er meer bruikbaarheid worden toegevoegd. De missie van Sassy Unicorns gaat verder dan een 2D PFP of een 3D-avatar. Het gaat over familie, nut en natuurlijk de belangrijkste levensbron van elke eenhoorn, een token dat het ecosysteem op de ECHTE manier van brandstof voorziet, op de blockchain. (*Het SUNI-token is in ontwikkeling en nog niet beschikbaar voor codetesten.)

Controle over de vloer

Er is een respijtperiode van 12 dagen om NFT in uw portemonnee te houden om in aanmerking te komen voor het dagelijks verdienen van tokens. Als u verkoopt/overdraagt/list, begint uw NFT 12 dagen respijtperiode opnieuw.

Project voor houders, niet voor flippers

Heb geduld en je zult je beloning krijgen. Geen project voor snel geld en flippers. Geen ruggenprik.

fokken

Houd twee Sassy Unicorns NFT in je portemonnee en verbrand 600 tokens om een ​​Baby Unicorn te ontvangen.

Wat biedt de toekomst voor Sassy Unicorns

De Sassy Unicorns-ontwikkelaars hebben een langetermijnplan opgesteld om te groeien en waarde te bieden aan de Sassy Unicorns-community. Zodra het is uitgegroeid tot een krachtige en betrokken community, zullen de ontwikkelaars 3D-eenhoorns en VX-eenhoorns uitbrengen om deel uit te maken van Sandbox Metaverse. Binnenkort meer details. Het belangrijkste doel is om dit fenomeen naar een hoger niveau te tillen en Sassy Unicorns NFT-houders te machtigen en te stimuleren.

Mint nu op: https://sassyunicorns.io/

Website: https://sassyunicorns.io/

Twitter: https://twitter.com/SassyUnicornNFT

Meningsverschil: https://discord.gg/2PjVUrJvDJ