Android Artikel exklusiv Kryptowährung

Boba Network introduceert ‘Wagmi’-opties voor ontwikkelaars en bouwers – Bitcoin News

Written by admin

Boba Network, een L2 (laag 2) uitbreidingslaag voor Ethereum, heeft de lancering aangekondigd van wat het “Wagmi” -opties noemt als een manier om bouwers en supporters te stimuleren om in het project te investeren. De stimuleringsprogramma’s worden verdeeld over verschillende projecten in de keten en zijn gebaseerd op verschillende indicatoren zoals actieve portemonnees en projectspecifieke totale waarde vergrendeld (TVL).

Wagmi-opties om te dienen als stimulansen om voort te bouwen op Boba

Boba Network, een op optimisme gebaseerde L2 (laag 2) oplossing voor Ethereum, heeft bekend gemaakt de lancering van een stimuleringsprogramma met gebruikmaking van Wagmi-opties. Deze opties zullen volgens het Boba-team een ​​andere oplossing zijn dan wat andere ketens eerder hebben geprobeerd. Met Wagmi-opties, die afhankelijk zijn van netwerkparameters zoals Total Value Locked (TVL), of specifieke projectontwikkelingen, hoopt het team het momentum binnen zijn netwerk vast te houden.

Hierop legde het Boba-team uit:

Traditionele liquidity mining-programma’s zijn zero-sum: gebruikers komen om hoge beloningen te verzamelen en worden gestimuleerd om die beloningen te behouden. WAGMI-landbouw zet dit model op zijn kop door een positieve som te zijn: gebruikers worden gestimuleerd om te evangeliseren en gedrag aan te moedigen dat Boba laat groeien.

Deze opties zullen verschillende versies hebben en zullen worden overgenomen door verschillende projecten die van toepassing zijn om ze in de komende weken op te nemen.

Liquiditeitsprikkels

Verschillende ketens hebben geprobeerd bouwers en ontwikkelaars te stimuleren om apps bovenop hun ketens te bouwen. Avalanche, Harmony, Cardano en BSC zijn slechts enkele van de spelers op de markt die deze techniek hebben toegepast om de activiteit te vergroten en gebruikers naar hun ketens te brengen, met verschillende resultaten. Boba-netwerk zoekt om dit om te zetten in een “positief, duurzaam mechanisme”.

Boba’s mainnet werd in september vorig jaar gelanceerd en slaagde erin om op te klimmen als een van de toonaangevende L2-netwerken en bereikte de tweede plaats in TVL op 28 november, alleen achter Arbitrum. Sindsdien heeft het netwerk echter wat stoom verloren en zakte het naar de vierde plaats terwijl het werd overtroffen door Loopring en Dydx, volgens naar de info op L2beat, een L2-statistiekmonitor.

Het team achter dit initiatief stelt dat dit de eerste keer is dat options farming in een netwerk wordt geïmplementeerd en dat ze hopen dat dit initiatief ook een trend kan zetten voor andere projecten om te profiteren van opties om prikkels beter te verdelen.