Google Kryptowährung

Breng uw AOZ NFT tot leven! Claim je vrije ziel – Gesponsord Bitcoin-nieuws

Written by admin

Vanaf het moment dat je de geselecteerde AOZ citizen NFT hebt geslagen, denken we dat er een band is ontstaan ​​tussen jou en dit specifieke PFP-kunstwerk, of een persona van de digitale wereld. Digitaal maakt het niet minder echt. Het heeft iets dat je opvalt, en je zou denken dat het een bepaald karakter heeft dat je ook bij jezelf had gezien onder zijn kleurrijke huid.

Nu heb je de kans om je AOZ-burgerpersonage tot leven te brengen. De samenwerking die op 6 januari 2022 gezamenlijk is aangekondigd door Mirrorworld en Metaverz Studio (die het AOZ-project heeft gemaakt en gelanceerd), stelt je in staat om een ​​SOUL te creëren voor je AOZ-persona.

Wat is een ziel?

A Soul is een dialoogchip die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie om uw NFT aantrekkelijker en interactiever te maken. Elke Ziel NFT kan worden opgenomen in een bestaande NFT om het tot leven te brengen. Meer specifiek bestaat Soul NFT uit 6 dialoogniveaus. Mirror World commercialiseerde ‘s werelds eerste intelligente NFT in mei 2021.

Hoe claim je een ziel?

Website: https://mirrorworld.fun/

Starttijd: 08.00 uur UTC, 6 januari 2022

AOZ lanceerde public minting op 15 december 2021 en bereikte mijlpalen van 1500 NFT’s voor public mint. Al onze AOZ NFT-houders komen in aanmerking voor een gratis Mirror World Soul.

Bezoek eerst de Mirror World-website, selecteer “SOUL” bovenaan en klik op de knop “Claim”. Sluit vervolgens uw MetaMask-portemonnee aan en zorg ervoor dat deze op het Mainnet werkt. Ga vervolgens verder met het Soul Claiming-proces door op de knop “Bevestigen” in de MetaMask-portemonnee te klikken. Houders zijn verantwoordelijk voor de gasvergoeding voor het slaan.

Gids: https://assets.mirrorworld.fun/doc/Soul_Claiming_Guide_EN.pdf

Je ziel binden:

Nadat je je ziel hebt geclaimd, kun je deze aan je AOZ NFT binden door op de knop “Nu binden” te klikken. Zodra het bindingsproces is voltooid, kunt u communiceren met uw AOZ NFT omdat deze nu is uitgerust met intelligentie. Als je meer dan één AOZ NFT hebt, kun je je ziel loslaten en je binden met iedereen die je wenst.

Gids: https://assets.mirrorworld.fun/doc/Soul_Claiming_Guide_EN.pdf

Blijf kijken

In het eerste kwartaal van 2022 zal AOZ een functie voor het maken van gemeenschappen introduceren waarmee AOZ-houders derivaten van hun burgers kunnen ontwikkelen. Er zal community governance worden ingesteld zodat houders nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken om hun NFT’s in Defi en gaming te gebruiken. Er zal een liquiditeitspool worden opgezet om de AOZ NFT-prijzen te stabiliseren, afkomstig van 5% van de omzet.

In Q2 2022 zal AOZ de Metaverse of Decentropolis lanceren en AOZ gamefi introduceren. Decentropolis is kwetsbaar voor buitenaardse wezens en alle burgers moeten deze indringers bestrijden en samen de stad herstellen. Gebruikers zullen de interactieve metaverse verkennen met NFT-avatars en genieten van een ongelooflijke multiplayer-ervaring.

Over AOZ

Age of Z (AOZ), gelanceerd door Metaverz Studio, is een revolutionair Photo For Profile-project dat de principes en waarden van de Gen Z-gemeenschap omvat: inclusiviteit, privacy en vrije wil. AOZ bestaat uit 1993 met de hand getekende “Citizens”, elk met zijn eigen set van futuristische kwaliteiten. Alle burgers zetten zich in om een ​​zelfvoorzienende, autonome en harmonieuze nieuwe wereld tot stand te brengen waarin innovatieve en collaboratieve oplossingen worden aangenomen om de privacy te beschermen en te verbeteren. De AOZ-metaverse is een open en gedecentraliseerde community met cyberpunk en hedendaagse kunst.

Over Spiegelwereld

Mirror World is een virtuele wereld op blockchain, aangedreven door kunstmatige intelligentie en andere technologieën. Het integreert meerdere spellen en ervaringen en geeft gebruikers toegang tot verschillende spelscenario’s door gebruik te maken van onderling verbonden en onafhankelijke economische systemen. Er zijn virtuele AI-wezens die in staat zijn om hun wil uit te oefenen, samen met echte gebruikers. Gebruikers kunnen met hen communiceren in de Mirror World en met hen communiceren in sociale, gaming- en andere scenario’s.