Android Artikel

Burgemeester van NYC niet afgeschrikt door dalende Bitcoin-prijs, zegt dat het kopen van de dip ‘goede winst’ kan opleveren – Markten en prijzen

Written by admin

De burgemeester van New York City, Eric Adams, laat zich niet afschrikken door de volatiliteit van bitcoin, en merkt op dat het kopen van de dip “een goede winst” kan opleveren. Hij herhaalde dat hij zijn eerste drie salaris in bitcoin zal ontvangen en van New York City het centrum van blockchain-technologie zal maken.

Burgemeester van New York hints bij het kopen van de Dip

De burgemeester van New York City, Eric Adams, laat zich niet afschrikken door de dalende prijs van bitcoin. Adams, voormalig politiekapitein van New York City en president van de wijk Brooklyn, trad op 1 januari aan als de 110e burgemeester van New York City.

Donderdag werd hem op CNBC gevraagd of hij in bitcoin is betaald sinds hij vorig jaar zei dat hij dat zal doen zijn eerste drie loonstrookjes nemen in BTC.

In een commentaar op de prijs van bitcoin deze week en hoe het zijn salaris zou hebben beïnvloed als hij in de cryptocurrency was betaald, lachte de nieuwe burgemeester van New York City en zei:

Soms is de beste tijd om te kopen wanneer de zaken dalen, dus als ze weer stijgen, hebt u een goede winst gemaakt.

“Ja, ik ga mijn eerste drie salaris in bitcoin nemen,” bevestigde Adams, maar merkte op: “Ik heb mijn eerste cheque nog niet ontvangen.”

Hij herhaalde zijn cryptoplannen: “Ik denk dat we de technologie van blockchain, Bitcoin, [and] alle andere vormen van technologie. Ik wil dat New York City het centrum van die technologie wordt, dus ik kijk uit naar dat eerste salaris in bitcoin.”

Op het moment van schrijven is de prijs van BTC is in de afgelopen zeven dagen met meer dan 13% gedaald. Het is momenteel $ 41.364 op basis van gegevens van Bitcoin.com-markten.

Burgemeester van NYC niet afgeschrikt door dalende Bitcoin-prijs, hints bij het kopen van de dip
Prijsgrafiek van Bitcoin op 7 januari. Bron: Bitcoin.com Markets.

Een paar andere Amerikaanse burgemeesters hebben gezegd dat ze dat ook willen zijn betaald in bitcoin, waaronder burgemeesters Francis Suarez van Miami, FL; Scott Conger uit Jackson, TN; en Jane Castor uit Tampa, FL.

Burgemeester Suarez van Miami zei vorig jaar dat hij zijn volledige salaris in bitcoin wil ontvangen. Hij aanvaardde onlangs de rol van voorzitter van de Amerikaanse Conferentie van Burgemeesters.

“Ik ga mijn vrienden, mijn broers en zussen, de burgemeesters van dit land vragen om een ​​mayoral crypto-compact te ondertekenen, omdat we moeten leiden bij gebrek aan leiderschap”, zei hij maandag. “We moeten ervoor zorgen dat ons regelgevingssysteem succes in de toekomst belichaamt in plaats van succes te onderdrukken.”