Android Artikel exklusiv

Devere Group CEO voorspelt dat 3 landen dit jaar Bitcoin als wettig betaalmiddel zullen aannemen – Aanbevolen Bitcoin-nieuws

Written by admin

De CEO van financieel advies- en vermogensbeheerbedrijf Devere Group heeft voorspeld dat drie landen dit jaar bitcoin als wettig betaalmiddel zullen aannemen. Hij is optimistischer dan de president van El Salvador, die voorspelde dat twee landen bitcoin hun nationale valuta zullen maken.

3 landen zullen Bitcoin in 2022 als wettig betaalmiddel aannemen, voorspelt de CEO van Devere

De CEO van Devere Group, een onafhankelijk financieel advies- en vermogensbeheerbedrijf, voorspelde eerder deze week dat nog drie landen bitcoin in 2022 als wettig betaalmiddel zullen gebruiken.

Zijn voorspelling is optimistischer dan die van de president van El Salvador een dag eerder. De Salvadoraanse president, Nayib Bukele, voorspelde dat: nog twee landen zal adopteren BTC als wettig betaalmiddel dit jaar.

“Ik ben ervan overtuigd dat de jonge, nonchalante president, Nayib Bukele, gelijk heeft over andere landen die Bitcoin als wettig betaalmiddel gebruiken in 2022”, zei Green, en benadrukte:

Maar ik zou nog verder gaan. Ik denk dat mogelijk nog drie landen El Salvador’s baanbrekende, toekomstgerichte voorbeeld zullen volgen in het digitale tijdperk.

“Dit komt omdat lage-inkomenslanden lang hebben geleden omdat hun valuta zwak en extreem kwetsbaar zijn voor marktveranderingen en dat veroorzaakt een ongebreidelde inflatie”, meende hij.

De CEO van Devere voegde toe: “Door cryptocurrency als wettig betaalmiddel te gebruiken, hebben deze landen onmiddellijk een valuta die niet wordt beïnvloed door marktomstandigheden binnen hun eigen economie, noch rechtstreeks van de economie van één ander land.”

Green merkte verder op dat cryptocurrencies kunnen helpen “financiële inclusie voor individuen en bedrijven te versterken” in ontwikkelingslanden. De baas van Dever concludeerde:

Vanwege hun vergelijkbare afhankelijkheid van overmakingen, onder andere, kunnen andere landen, waaronder Panama, Guatemala en Honduras, ook bitcoin adopteren.