Artikel Kryptowährung

Ertha werkt samen met Cryowar – Gesponsord Bitcoin-nieuws

Written by admin

Ertha, een van de meest langverwachte metaverse projecten, lanceerde onlangs zijn native ERTHA-token met veel succes op Huobi Primelist. De game om te verdienen heeft enorme vooruitgang geboekt in 2021 en is nu klaar om later dit jaar een unieke ervaring te bieden aan fans van NFT-gaming.

Dankzij de snelle opkomst van het project, Ertha heeft de aandacht getrokken van enkele van de grootste namen in DeFi, waardoor spraakmakende investeringen zijn gerealiseerd en nu een waardevolle samenwerking is aangegaan met een team dat bekend staat om zijn uitstekende reputatie binnen de game-ontwikkelingsgemeenschap.

Ertha werkt samen met Cryowar, een arena-vechter van de volgende generatie die wordt aangedreven door de Solana-blockchain. De toewijding van het Cryowar-team aan hun vak en toewijding om NFT-gaming onder de aandacht te brengen, combineert de gedeelde waarden van de twee teams. De samenwerking zal opwindend nieuws zijn voor beide groepen gemeenschappen, aangezien hun uitwisseling van ideeën zeker nieuwe wegen en perspectieven zal openen en gezamenlijk de grenzen van blockchain-gaming zal verleggen.

Meer over Cryowar

Cryowar is een NFT-aangedreven real-time multiplayer 1v1v1 arena brawler. De gesloten bèta van de game is ontwikkeld in Unreal Engine 4 voor de Solana-blockchain en heeft uitstekende recensies gekregen. Spelers nemen deel aan felle multi-realm-gevechten in een uitgebreide middeleeuwse Sci-Fi-metaverse die kan worden gespeeld op pc, Android en iOS.

De reis van het Cryowar-team begon tijdens de Gamescom van 2018 in Keulen, Duitsland. Vier leden van het ontwikkelingsteam waren aanwezig om een ​​vroege versie van hun game aan de aanwezigen te laten zien. Gamescom staat bekend om het aantrekken van gamers van over de hele wereld, en hoewel de druk hoog was, maakte de demo van het team indruk, wat de weg vrijmaakte voor een mooie en welvarende toekomst.

Samenwerken met marktleiders

Hoewel een ervaren team en sterke fundamenten cruciale elementen zijn voor het succes van elk project, zijn dat ook de partnerschappen die gaandeweg worden gevormd. Elk is essentieel bij het genereren van de nodige bekendheid die nodig is om nieuwe spelers over de hele wereld aan te trekken. Het succes van de Cryowar-teams op dit gebied is bewezen door hun samenwerking met DeFi-giganten, waaronder Mechanism Capital, GD10 Ventures, Polygon Studios, Animoca Brands, Kucoin Labs en Alameda Research.

Cross-Metaverse Promoties? Blijf kijken

Ertha voegt zich op het juiste moment bij deze lijst van prestigieuze partners en fans mogen verwachten dat de samenwerking veel verder gaat dan het uitwisselen van ideeën en concepten. Er is ook het opwindende vooruitzicht van cross-metaverse NFT’s die extra opwinding toevoegen aan de voortdurende uitbreiding van Ertha’s enorme wereldkaart.

Tot grote vreugde van NFT-gamingfans heeft Ertha zojuist zijn TGE-debuut voltooid, eerst op Huobi Primelist en vervolgens op PancakeSwap. Het is een spannende tijd voor iedereen die bij het project betrokken is, aangezien 2022 een enorm jaar voor de game wordt. Om lid te worden van een van de meest gastvrije en actieve gemeenschappen in blockchain-gaming, ga je naar Meningsverschil, of volg de aankondigingen van het project op Twitter.