Google Kryptowährung

Interesse in Bitcoin- en Ethereum-dia’s Volgens Google Trends-gegevens schieten NFT-query’s omhoog – Bitcoin News

Written by admin

Hoewel bitcoin, non-fungible token (NFT)-activa, ethereum en cryptocurrencies een ongelooflijk jaar hadden in 2021, haalde geen van de trends de Google-review “Year in Search”. Momenteel is de interesse in bitcoin, in termen van Google-zoekopdrachten, aanzienlijk gedaald sinds de week van 16 mei tot en met 22 van vorig jaar. Zoektrends voor de term ‘bitcoin’ zijn met 72% gedaald sinds het afgelopen mei de hoogste score van 100 scoorde tot de huidige score van 28.

Wereldwijde zoekopdrachten voor ‘Bitcoin’, ‘Ethereum’ en ‘Cryptocurrency’ blijven stijgen

Volgens Google-zoektrends is de interesse in bitcoin, NFT’s, cryptocurrency en ethereum afgenomen. In wezen analyseert de webpagina Google Trends de populariteit van de populairste zoekopdrachten wereldwijd en regionaal en beoordeelt het specifieke termen en woordgroepen op basis van het aantal zoekopdrachten.

Vorig jaar, crypto-activa zoals BTC en ETH bereikte prijshoogten aller tijden en de interesse nam in die specifieke tijdsperioden sterk toe. Wanneer de prijs nieuwe hoogten bereikt, laat Google Trends doorgaans zien dat zoekopdrachten wereldwijd toenemen en het tegenovergestelde gebeurt wanneer de prijs daalt.

Interesse in Bitcoin- en Ethereum-dia's volgens Google Trends-gegevens, NFT-query's schieten omhoog
Google Trends scoort voor de termen ‘bitcoin’, ‘ethereum’ en ‘cryptocurrency’. Screenshot gemaakt op 7 januari 2022.

Statistieken tonen aan dat de term “bitcoin” zag een piek van 100 in de week van 16 tot en met 22 mei 2021. De zoekopdracht “bitcoin” was ook hoog in januari en februari 2021, met meer dan 75 punten.

Vandaag is de score 72% lager dan de statistieken die in mei werden geregistreerd, aangezien de term “bitcoin” momenteel een score van 28 heeft. De zoekopdracht “etherische” heeft vandaag een score van 8 wat 68% lager is dan zijn hoogste score van 25 punten in 2021. De voorwaarde “cryptogeld” heeft een score van 3 op 7 januari 2022, maar bereikte in mei een hoogtepunt van 12.

Zoekopdracht ‘NFT’ tikt deze week 100 aan, zoekzin ‘Hoe Bitcoin te verkopen’ daalt, terwijl ‘Hoe Ethereum te verkopen’ toeneemt

De verkorte term voor niet-fungible token “NFT” heeft deze week net een piek bereikt van 100, volgens de statistieken van Google Trends op vrijdag. Tijdens de eerste week van januari 2021 had de zoekopdracht “NFT” slechts een score van 1. De zoektrend voor “NFT” groeide langzaam gedurende de eerste zes maanden, maar aan het einde van 2021 en in het nieuwe jaar is het gesprongen aanzienlijk naar zijn huidige recordhoogte.

Google Trends-score voor de term ‘NFT’. Screenshot gemaakt op 7 januari 2022.

Hoewel de waardering van de wereldwijde cryptovalutamarkt van de hele crypto-economie de afgelopen tijd is gedaald, zijn zoekopdrachten met de zin “hoe bitcoin te verkopen” zijn laag met een score van 12 op vrijdag. Dat is 88% lager dan Google Trend’s “hoe bitcoin te verkopen” hoog in de week van 14 februari tot en met 20 van vorig jaar.

Google Trends-screenshot gemaakt op 7 januari 2022.

Die week bereikte de vraag naar de zin “hoe bitcoin te verkopen” 100, terwijl “hoe ethereum te verkopen?” scoorde een 12. De interesse in de zin “hoe ethereum te verkopen” is vandaag gestegen tot een score van 15.