Android Artikel exklusiv Uncategorized

Japanse videogame-gigant Konami onthult NFT’s voor 35-jarig jubileum van Castlevania

Written by admin

Het Japanse entertainmentconglomeraat en videogamebedrijf, Konami Holdings Corporation, heeft een niet-fungible token-collectie onthuld om het 35-jarig jubileum van de franchise “Castlevania” van het bedrijf te vieren. Konami volgt de hele reeks gaminggiganten zoals Ubisoft en Square Enix die een sterke interesse hebben getoond in het ontwikkelen van NFT-technologie.

Konami onthult NFT-collectie gewijd aan de Castlevania-videogamefranchise

De gaminggigant Konami is sneller in de NFT-wereld gesprongen dan op omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A te drukken. Op donderdag lanceerde Konami de Castlevania 35th Anniversary NFT-collectie webportaal en de collectie wordt geveild op de toonaangevende marktplaats Opensea.

Konami is een bekende fabrikant van videogamesoftware en eigenaar van populaire franchises, waaronder ‘Castlevania’, ‘Contra’, ‘Frogger’, ‘Metal Gear’, ‘Silent Hill’, ‘Parodius’, ‘Gradius’, ‘Yu-Gi -Oh!,” en “Suikoden.”

Japanse videogame Giant Konami onthult NFT's voor 35-jarig jubileum van Castlevania
Screenshot van Konami’s Castlevania NFT-collectiewebsite.

De gothic horror actie-adventure videogameserie Castlevania debuteerde in 1986 op het Nintendo Entertainment System (NES). Volgens de statistieken heeft Konami’s Castlevania-franchise meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht.

Konami neemt deel aan de Metaverse-discussies van Square Enix en de NFT-inzending van Ubisoft

Konami’s Castlevania NFT-collectie bestaat uit 14 kunstwerken en de verkoop begint op 12 januari. Konami’s intrede in de crypto-ruimte volgt de president van Square Enix bespreken NFT’s en de metaverse in een nieuwjaarsbrief.

Japanse videogame Giant Konami onthult NFT's voor 35-jarig jubileum van Castlevania
Konami’s Opensea-notering staat gepland voor 12 januari 2022.

Ubisoft, een andere concurrent voor videogamefranchises, heeft dat al gedaan gelanceerde NFT’s die kan worden gebruikt in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint op een pc (pc). Ubisoft ontvangen speling over de NFT’s en het bedrijf werd bekritiseerd over de opname van NFT-elementen of het nut van NFT-items.

Konami’s NFT’s zijn gewoon verzamelobjecten met “gamescènes, achtergrondmuziek (BGM) en nieuw getekende beelden.” Bovendien was de benadering van Konami stiller en werd er minder gepraat over het maken van NFT-verzamelobjecten en het simpelweg lanceren van de NFT-producten.

Sommige fans van videogames ben geweest bespotten Konami’s intrede in de NFT-ruimte en discussies over de NFT’s van het bedrijf zijn donderdag overal op sociale media te vinden.

“Konami doet nu NFT’s?” een gamer schreef op Twitter. “In plaats van iets nuttigs te doen met Castlevania? Waarom ben ik niet verrast?