Android Artikel Kryptowährung

Nasdaq-genoteerd bedrijf om dividenden in Bitcoin te betalen naar keuze van aandeelhouders

Written by admin

Een aan Nasdaq genoteerd bedrijf heeft aangekondigd dat aandeelhouders dividenden in bitcoin kunnen ontvangen. Het bedrijf beweert de eerste te zijn die dividenden uitkeert in de cryptocurrency.

‘Eerste dividend ooit betaalbaar in Bitcoin door een aan Nasdaq genoteerd bedrijf’

Blockchain-bedrijf BTCS Inc. (Nasdaq: BTCS) kondigde woensdag aan “het allereerste dividend dat in bitcoin wordt betaald door een aan de Nasdaq genoteerd bedrijf.” BTCS verwijst naar het dividend als Bividend.

Charles Allen, CEO van BTCS, merkte op:

Wij zijn het eerste aan de Nasdaq genoteerde bedrijf dat een Bividend betaalt, een dividend dat naar keuze van onze aandeelhouders in bitcoin kan worden betaald.

“BTCS is van plan $ 0,05 per aandeel in bitcoin te betalen, gebaseerd op de bitcoinprijs op de ex-dividenddatum. Beleggers die er niet voor kiezen om de Bividend in bitcoin te ontvangen, ontvangen een contant dividend van $ 0,05″, zo beschrijft het bedrijf.

Het aan de Nasdaq genoteerde blockchain-bedrijf ontwikkelt een eigen staking-as-a-service-platform waarmee gebruikers ondersteunde cryptocurrencies kunnen inzetten en delegeren via een niet-custodial platform.

Het eigen data-analyseplatform voor digitale activa van BTCS ondersteunt momenteel zes uitwisselingen en meer dan 800 digitale activa. Het bedrijf is van plan zijn reeks tools voor het bijhouden van prestaties uit te breiden.