Folgen Kryptowährung

NFT Analytics Platform Cryptoslam haalt $ 9 miljoen op van Animoca Brands, Mark Cuban, Sound Ventures

Written by admin

Op woensdag heeft het non-fungible token (NFT) data- en analyseplatform Cryptoslam $ 9 miljoen opgehaald in een kapitaalfinancieringsronde onder leiding van Animoca Brands. Cryptoslam vertelde dat Mark Cuban deelnam aan de financiering en dat Ashton Kutcher’s en Guy Oseary’s Sound Ventures ook meededen.

Cryptoslam onthult kapitaalverhoging van $ 9 miljoen, Animoca Brands leidt investering

Non-fungible tokens (NFT’s) zijn een big deal en een miljardenindustrie geworden sinds de hausse vorig jaar begon. Op 5 januari 2022, het NFT-gecentreerde data- en analyseplatform cryptoslam onthulde dat het bedrijf $ 9 miljoen heeft opgehaald bij strategische investeerders. Volgens de aankondiging, Animoca-merken leidde de kapitaalverhoging van Cryptoslam, maar Mark Cuban en Sound Ventures deden ook mee. De bovengenoemde investeerders hebben veel geld geïnvesteerd in NFT-projecten en blockchain-startups.

NFT Analytics Platform Cryptoslam haalt $ 9 miljoen op van Animoca Brands, Mark Cuban, Sound Ventures
Screenshot van de Cryptoslam-website op 6 januari 2022.

Zo haalde het NFT-protocol Unicly eind november 10 miljoen dollar op bij Animoca Brands en Blockchain Capital. De oprichter en CEO van Cryptoslam, Randy Wasinger, zei dat het bedrijf verheugd was om investeerders zoals Animoca Brands en Mark Cuban aan boord te krijgen. Wasinger benadrukt ook dat NFT’s voorlopig nergens heen gaan, omdat de blockchain-trend voorgoed hier is, meende de oprichter van Cryptoslam.

“NFT’s zijn het afgelopen jaar mainstream geworden en zijn hier om te blijven”, zei Wasinger in een verklaring na de kapitaalverhoging. “Sinds 2018 hebben we de basis gelegd om ultieme transparantie te bieden aan de NFT-industrie, en deze strategische kapitaalverhoging markeert een belangrijke mijlpaal voor ons terwijl we mee blijven groeien. We zijn gezegend met Animoca Brands, Mark Cuban en een ongelooflijke lijst van andere strategische investeerders die met ons meeleven terwijl we deze volgende stap voorwaarts zetten.”

Mede-oprichter van Animoca Brands: ‘Cross-chain aggregatie en analyse van NFT-gegevens zijn essentieel’

De bekende investeerder en miljardair Mark Cubaans is een fan van NFT-technologie en bezit een waardevolle collectie. Cuban bezit zelfs Cryptopunk #869 dat momenteel een waardering heeft van ongeveer 126,58 ether of $ 432K, volgens de statistieken van vandaag. Verder bezit Cuban ook Bored Ape Yacht Club (BAYC) #1597, die op het moment van schrijven een bodemwaarde heeft van 67,89 ether of $ 232K. Cryptoslam zegt dat de ranglijst van NFT-collecties wordt erkend als een “leidende cross-blockchain-indicator die van belang is in NFT-collecties, net zoals Coinmarketcap is voor cryptocurrencies.”

Yat Siu, de uitvoerend voorzitter en mede-oprichter van Animoca Brands is het met Cryptoslam eens en zegt dat een betrouwbare cross-blockchain-indicator in de industrie nodig is. “Cross-chain aggregatie en analyse van NFT-gegevens zijn diensten die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de open metaverse, en Cryptoslam heeft zichzelf duidelijk bewezen als leider op dit gebied. We zijn verheugd om dit getalenteerde team te ondersteunen’, merkte Siu op tijdens de aankondiging.

Er zijn tegenwoordig een aantal concurrenten op het gebied van cross-chain aggregatie en aanbieders van NFT-statistieken, aangezien NFT-gegevens erg populair zijn geworden. Gebruikers en toeschouwers krijgen hun NFT-gegevens en analyses van providers zoals Dune Analytics, defillama, Dappradar, Nonfungible.com, en meer.