Google Kryptowährung

Game on NFT™, een kunstwerk dat Bitcoin en Bitcoiners viert – Persbericht Bitcoin News

Written by admin

PERSBERICHT. Chicago, IL – 9 januari 2022Denjary Watru, de maker van de Spel op NFT™ heeft een NFT laten vallen die zeker zeer gewild zal worden bij iedereen die Bitcoin kent en begrijpt, de implicaties ervan voor de toekomstige samenleving, en die waardering heeft voor de waarde van digitale kunst. Volgens Denjary vond de inspiratie voor de Game On NFT™ plaats tijdens zijn routinematige training op de loopband en tijdens een telefoongesprek met een vriend, in een poging om Bitcoin uit te leggen.

Omringd door foto’s met sportthema op de muren van de oefenruimte van zijn huis, kwam hij op het idee om een ​​voetbalmetafoor te gebruiken om zijn vriend (die van voetbal houdt) te helpen Bitcoin beter te begrijpen. Aan het einde van het gesprek, toen de vriend zei dat de metafoor hem echt had geholpen om het te begrijpen, ging Denjary naar zijn bureau en begon enkele ideeën te schetsen die tijdens het gesprek naar voren waren gebracht. Elf maanden later, na het samenstellen van een team van creatievelingen, werd de Game On NFT™ geboren.

Het kunstwerk is getiteld Spel aan omdat het symbolisch de datum kenmerkt waarop Satoshi (de uitvinder van Bitcoin) Bitcoin aan de wereld introduceerde als het eerste aantoonbaar schaarse digitale geld, waardoor het concept van een digitaal actief werkelijkheid werd, als het begin van een moedig besluit om een ​​exit uit het fiat-systeem te bieden . De slogan van Game On NFT™ is “Its Game On…Until Its Game Over”. De kunstenaar neemt meer dan eenentwintig (21) verschillende elementen op in het kunstwerk die het Bitcoin-verhaal en zijn aanhangers verpersoonlijken. Goed geïnformeerde Bitcoin-enthousiastelingen zullen de symboliek die door het hele stuk wordt gebruikt herkennen en de diepe gedachte waarderen die is gestoken in elke zorgvuldig geselecteerde afbeelding of meme die een belangrijk kenmerk van Bitcoin of het netwerk vertegenwoordigt. Aangezien Bitcoin-enthousiastelingen meer dan waarschijnlijk Bitcoin voor een langere periode bezitten of hebben gehad, zijn ze belanghebbenden bij het succes ervan en zullen ze waarde vinden in een NFT die het verhaal van de Bitcoin viert (de cryptocurrency die de categorie digitale activa heeft gecreëerd).

Omdat Game On NFT™ een geïnspireerd, op maat gemaakt kunstwerk is, onderscheidt het zich bovendien van de massa willekeurig door de computer gegenereerde groepen van gepixelde kunst, die momenteel een oververtegenwoordigd segment van de NFT-kunstcategorie vormen. Vele anderen in de cryptogemeenschap zullen de Game On NFT™ zeer wenselijk vinden, aangezien het niet alleen een kunstwerk op maat is, maar ook kan worden gebruikt als een educatief hulpmiddel om anderen te helpen Bitcoin te begrijpen en de acceptatie ervan te vergroten.

The Game On NFT™ is beschikbaar op de OpenSea-platform waar potentiële eigenaren een stoel kunnen kiezen en roeien in een van de acht secties, Cypherpunks, Full Nodes, Miners, Developers, Speculators, Maximalist, Merchants of Consumers. Ga voor meer informatie over Game On NFT™ naar onze website op: https://gameonnft.com of mail ons op info@gameonnft.com.