Android exklusiv

Samsung onthult virtuele winkel 837X in Decentraland Metaverse met NFT-badges en theater

Written by admin

Nadat de elektronicagigant Samsung had bekendgemaakt dat de aankomende 2022 slimme televisies van het bedrijf niet-vervangbare token (NFT) -ondersteuning zouden bieden, heeft het bedrijf onthuld dat het een virtuele winkel heeft geopend in de Decentraland-metaverse. Gemodelleerd naar de fysieke winkel Samsung 837, wordt de metaverse winkel van Samsung “Samsung 837X” genoemd.

Samsung stapt in de metaverse

Samsung draait tegenwoordig allemaal om de metaverse en NFT’s, aangezien het bedrijf een winkel heeft geopend binnen de blockchain virtuele metaverse Decentraland. De Samsung 837X-winkel is gemodelleerd naar de fysieke locatie in New York City en de virtuele winkel zal voor een beperkte tijd open zijn voor bezoekers van Decentraland.

“De nieuwe metaverse-ervaring van Samsung brengt zijn geest als een ervaringsspeeltuin voor mensen om de verbazingwekkende mogelijkheden te ontdekken wanneer technologie en cultuur botsen”, legt de aankondiging van de elektronicafabrikant uit. Het bedrijf geeft verder aan dat de bezoekers het Connectivity Theatre, het Sustainability Forest en de Customization Stage kunnen ervaren.

Samsung NFT-badges en Metaverse Mixed Reality Live Dance Party

Volgens Samsung kunnen fans die door het theater en het bos bladeren “onderweg speurtochten voltooien voor 837X Non-Fungible Token (NFT) -badges.” Het theater zal Samsung-nieuws presenteren en het podium zal een “metaverse mixed reality live dance-feest” bevatten, georganiseerd door de DJ Gamma Vibes.

“Bij Samsung 837X zijn we verheugd om onze verhalen over connectiviteit, duurzaamheid en maatwerk op een nieuwe manier te vertellen, in een unieke ruimte”, Michelle Crossan-Matos, senior vice president corporate marketing en communicatie bij Samsung Electronics America zei in een stelling. Crossan-Matos voegde toe:

De metaverse stelt ons in staat om fysieke en ruimtelijke grenzen te overstijgen om unieke virtuele ervaringen te creëren die anders niet zouden kunnen gebeuren. Innovatie zit in ons DNA en we kunnen niet wachten tot jullie allemaal deze snelgroeiende virtuele wereld gaan ervaren.

Ondertussen hebben metaverse tokens die afkomstig zijn van projecten zoals Decentraland en The Sandbox de afgelopen weken behoorlijke winsten geboekt. Decentraland (MANA), het native token voor de blockchain-metaverse, heeft tot nu toe 2,304% gewonnen. Beide projecten hebben gezien significant grondverkoop in de afgelopen tijd zijn evenals metaverse landen voor veel geld verkocht.

Samsung onthult virtuele winkel 837X in Decentraland Metaverse met NFT-badges en theater

De nieuw gelanceerde 837X-winkel van Samsung volgt het bedrijf aankondigen dat de aankomende smart-tv’s NFT-ondersteuning zullen bieden. De 2022 Smart TV’s van Samsung worden geleverd met een nieuwe Smart Hub met een “Gaming Hub”, “Watch All” en een “NFT-platform”. Samsung is in geweest blockchain-technologie al een paar jaar en heeft ook ondersteuning voor crypto-portemonnee toegevoegd voor de Galaxy-smartphones van het bedrijf.

Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Samsung,

Vrijwaring: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen beleggings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.