Artikel Kryptowährung

Veteraan handelaar Peter Brandt deelt ‘heilige handelsregel’ terwijl Bitcoin daalt, waarschuwt tegen het kopen van de dip – Bitcoin News

Written by admin

Veteraan handelaar Peter Brandt heeft “een heilige handelsregel” gedeeld die hij gebruikt in reactie op een opmerking over het kopen van bitcoin, aangezien de prijs van de cryptocurrency blijft dalen. “Voeg nooit iets toe aan een verliezende transactie”, bevestigde hij.

Peter Brandt biedt handelsadvies

Veteraan handelaar Peter Brandt heeft een handelssuggestie voor iedereen die overweegt de dip te kopen. Brandt is een futures- en FX-carrièrehandelaar sinds 1975. Hij is een chartist en de auteur van het Factor Report. Hij verhandelt verschillende markten, waaronder Dow-futures, obligaties, maïs, ruwe olie, Europese tarwe, Osaka Dow, Amerikaanse dollar en suiker.

In antwoord op een opmerking op Twitter waarin staat dat er de komende maanden extra kansen kunnen zijn voor hodlers op de lange termijn om nog goedkopere bitcoin te kopen, schreef Brandt:

Een heilige handelsregel die ik heb gebruikt, is nooit iets toevoegen aan een verliezende transactie.

Hij legde in een tweet uit dat mensen hetzelfde zeiden over zilverfutures in 1980 nadat het boven de $50 uitkwam. “Het zakte toen naar een dieptepunt van $ 3,65 en kwam 24 jaar lang niet meer op gang”, benadrukte hij. De handelaar verduidelijkte echter dat hij niet voorspelt dat bitcoin hetzelfde pad zal volgen.

De prijs van bitcoin is deze week aanzienlijk gedaald en verloor de afgelopen zeven dagen meer dan 10%. Op het moment van schrijven is de prijs $ 41.657,45 op basis van gegevens van Bitcoin.com Markets.

Brandt gaf commentaar op de schending van bitcoin van de parabolische vooruitgang op de Bitcoin Live-discussie donderdag.

De analysegrafiek van Bitcoin gepost door Peter Brandt op Twitter. Bron: Twitter.

Hij twitterde echter vrijdag: “Ik zag de schending van de parabolische opmars en gaf er in realtime commentaar op voor leden van Bitcoin Live, maar achteraf gezien heb ik het evenement misschien niet serieus genoeg genomen. We zullen zien.”

Hij volgde met nog een tweet. Opmerkend dat “Sommigen voorspellingen zien als een eenmalige gebeurtenis. ik ben [a] student Bayesiaanse waarschijnlijkheid. Voorspellingen en analyse moeten altijd in verhouding staan ​​tot de gebeurtenissen van die tijd”, concludeerde hij:

Als de omstandigheden veranderen, moeten voorspellingen veranderen. De parabool is misschien niet de drijvende kracht achter BTC.